Масовна туча Хрвата и Бошњака у Мостару – најмaње десет приведених

ПОЧЕЛО ЈЕ ОД ТОГА ШТО ЈЕ ПЕДЕСЕТАК НАВИЈАЧА ЗРИЊСКОГ  УПАЛО У ДОЊУ МАХАЛУ

* ФАКТИ: Добри су ови у Мостару што мрзе Србе. Лепо се међусобно `мазе`: упало 50 Хрвата у муслиманску махалу. Можда у овоме има навијачког дивљања и хулиганства. Али, власт не сме да призна да је ударио Дује на Мују, а и да су, по свему судећи, почели мезимци ЕУ са ватиканским дрилом…

__________________________________________________________

       ПОЛИЦИЈА је у Мостару привела 10 лица због нарушавања реда и мира, а једна особа тешко је повређена, рекао је портпарол Министарства унутрашњих послова (МУП) Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић.

       „У тучи је учествовало више хулигана који су користили разне предмете попут палица, комада дрвета и пиротехничких средстава. Брзом интервенцијом полицијских службеника Полицијске управе Мостар јавни ред и мир је стављен под надзор”, изјавио је Марић.

       На криминалистичку обраду приведено је 10 актера синоћњих нереда, а лице које је задобило теже повреде хоспитализовано је на Универзитетској клиничкој болници у Мостару.

       Током сукоба оштећена су и возила која су била паркирана на улици.

       Према незваничним информацијама, група од близу 50 младића који су припадници навијачке групе “Ултраси” Фудбалског клуба Зрињски, ушла је у мостарско насеље Доња Махала ради изазивања нереда и физичког обрачуна, након чега је дошло до сукоба са мештанима тог насеља и појединим члановима Вележове навијачке групе “Ред арми”.

 

Категорије: 

Read More